Trønderfotball 2017

Selnæs på plass i Kina

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Ole Kristian Selnæs er på plass i Kina for å gjennomføre den medisinske testen hos Shenzhen FC.

Den franske sportsavisen L’Equipe melder at partene er enige om at en overgang, og at bare den medisiske testen gjenstår før Selnæs kan ikle seg sin nye drakt. Overgangssummen skal ligge på rundt 100 millioner kroner, og Selnæs skal få omtrent samme sum i lønn over de tre årene kontrakten varer.

Ole Selnæs har gjort seg upopulær hos fansen til St. Etienne etter at han visstnok prøvde å tvinge gjennom en overgang til Kina, og forrige uke ble hele laget møtt av et banner på treningsfeltet som kritiserte Selnæs på norsk. Saint-Étienne-direktør Frédéric Paquet bekreftet da at en overgang var nært forestående.

– På grunn av hva agenten hans har fortalt han har han innbilt seg at han skulle dra til Kina. Men vi vil opplyse om at ingenting er i boks enda. Han fremstår derfor veldig preget av situasjonen, fortalte Paquet om trønderen til klubbens Twitterkonto.

– Per dags dato er Selnæs fortsatt Saint-Étienne-spiller. Han er nå tilbake på trening igjen med resten av laget. Vi har gitt tydelig beskjed om at oppførselen hans mot spillerne, støtteapparatet og hele klubben var uakseptabel, sier Paquet.

Det kinesiske overgangsvinduet stenger den 28. februar.

 

 

 

Derfor har Selnæs «skyhøy» selvtillit

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS