Trønderfotball 2017

Berdal klar for Tiller

  • Magnus Troøyen
Foto: Tillerfotball.no

Martin Kristoffer Berdal er klar for Tiller.

Forsvarsspilleren fra Inderøya har trent med en Eliteserieklubb i hele vinter, men to uker før seriestart har han nå satt navnetrekket sitt på en kontrakt med Tiller. 24-åringen spilte for Tillerbyen forrige sesong, men har tidligere vært innom flere trønderske klubber.

– Jeg synes dette er en herlig gjeng å spille sammen med. Vi presterte veldig bra i fjor, og det er ingen grunn til å tro noe annet i år. Vi har fått en god vinter med et godt trenerteam, og nå gleder vi voldsomt til det hele starter lørdag 13. april, sier Berdal til Tillers hjemmeside.

Martin Kristoffer Berdal har vært sterkt ønsket i Tiller gjennom hele vinteren, men ønsket å sjekke ut muligheten for å spille på et høyere nivå. Både han og keeper Erland Tangvik trente med klubber høyere oppe i seriesystemet, men begge har nå valgt å signere for Tiller.

– Det er alltid spenning i lufta når våren er i anmarsj og seriestarten er like rundt hjørnet. Det er en stor optimisme innad i laget og vi har mange spillere med fantastiske ferdigheter. Vi skal være klare når det sparkes i gang, forteller Berdal.

24-åringen har tidligere spilt for Steinkjer, Rødde og Byåsen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS