Trønderfotball 2017

Blink kapret Williams

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Rosenborg-back Robert Williams har signert for moderklubben Stjørdals-Blink.

– Å få spille 2. divisjon med Stjørdals-Blink er et bedre sportslig tilbud enn 3.-divisjon med Rosenborg 2, sier Robert Williams til Bladet.no.

Venstrebacken var opprinnelig enig om en overgang til HamKam tidligere i vinter, men 1.divisjonsklubben ønsket ikke å betale utdanningskompensasjon til Stjørdals-Blink, hvor Williams spilte før han dro til Rosenborg. Derfor gikk overgangen til HamKam i vasken, og Williams valgte til slutt å signere for nettopp Stjørdals-Blink.

Les også: – Vi har et rettmessig krav som HamKam ikke ønsker å betale

– Vi er veldig glad for at Robert skal spille for oss. Å få en spiller på landslagsnivå er en stor fjær i hatten for oss, sier sportslig leder Håvard Fuglem i Stjørdals-Blink Fotball.

Robert Williams fikk sin A-lagsdebut for Stjørdals-Blink Fotball høsten 2015, og spilte for Blink ut vårsesongen 2016. Sommeren 2016 meldte han overgang til Rosenborg, og endte derfor med to og en halv sesong for RBK. Han fikk bare en kamp for A-laget, men har spilt fast for Rosenborg 2.

Han var også med å tape juniorfinale med Rosenborg U19 to ganger.

Venstrebacken er tatt ut i den norske G19-troppen som skal spille EM-kvalifisering senere denne måneden. Han står med totalt 13 aldersbestemte landskamper. Williams er i utgangspunktet tiltenkt en plass på Blinks venstreback.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS