Trønderfotball 2017

Cupbombe på Charlottenlund

  • Magnus Troøyen

Charlottenluds G16-lag vant på straffer over Rosenborg i kvalifisering til NM. Dermed er fjorårets finalister ute cupen før den egentlig begynte.

Rosenborg G16 lag spilte seg helt til finalen i fjorårets NM, men måtte torsdag kveld se seg slått av et heltent CSK-lag. RBK var enorme favoritter i forkant av oppgjøret, men klarte ikke å omsette et spillemessig overtak til mål. CSK jobbet knallhardt gjennom hele kampen, og tok til slutt en svært sterk seier.

– Fotball er ikke alltid rettferdig. Vi er veldig skuffet over resultatet, men prestasjonen var det ikke mye å si på. Vi skulle avgjort denne kampen tidligere, men CSK kjempet bra og forsvarte seg godt, sier en skuffet Rosenborg-trener Vegard Skorstad til RBK.no.

Rosenborg tok oppskriftsmessig ledelsen etter 17 minutter ved Andrew Zubovic, og hadde mye ball etter målet. De klarte imidlertid ikke å avgjøre kampen, og fire minutter på slutt kjempet CSK inn utligningen etter en dødball. Ekstraomgangene ble målløse, og dermed gikk kampen til straffer. Der trakk CSK det lengste strået.

– Vi skaper bra med sjanser og har kontroll på kampen, men så smeller det rett før slutt, sier Skorstad.

Dermed er NM-sesongen over før den egentlig var i gang for Rosenborg, mens Charlottenlund har tatt et lite steg mot cupfinale!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS