Trønderfotball 2017

– Det er utrolig godt å være tilbake

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger kan endelig bekrefte at Mosa Doboyou spiller på Moan kommende sesong.

Doboyou har trent jevnlig med Levanger i hele vinter, og også fått spilletid i treningskampene, men trønderklubben har likevel drøyet med å bekrefte at midtstopperen vender tilbake til Levanger. Nå er overgangen endelig offisiell, og Doboyou legger ikke skjul på hva han føler om å vende tilbake til klubben han forlot i 2016.

-Det er utrolig godt å være tilbake. Det er ikke å legge skjul på at det har vært en del utskiftninger siden sist jeg var her. Det er mange flere unge spillere i A-stallen nå, f. eks Sander og Gunders er jo tatt opp i A-stallen på de to årene jeg har vært borte fra Moan. Alt i alt er det bare positivt rundt det å komme tilbake, jeg har kjente fjes i nevnte Sander og Gunders, samt at jeg kjenne Magnus og Per Verner fra sist periode i LFK og Kjelds fra tiden i Blink, forteller Doboyou til Levangers hjemmeside.

Doboyou forlot Levanger i 2016 til fordel for Stjørdals-Blink, men meldte overgang til Kolstad og 3.divisjonsfotball sommeren 2018. I vinter har han slitt med skader, men nå forteller han at han er 100% tilbake.

– Siden sist jeg var i LFK har jeg blitt en smartere og roligere spiller. Det har hjulpet meg veldig å få spille regelmessig på et A-lag. Sammenlignet med da jeg sist var i Levanger. Da trente jeg regelmessig med A-laget, men spilte kun for rekrutt og 2. laget.

-Den første måneden med trening har vært tøff for min egen del. Spesielt siden jeg nettopp har kommet fra en trykkskade i leggen. Likevel er det bare bra at det har vært tunge treninger. Jeg har kommet inn i gruppa raskt, noe som også hjelper veldig på banen.

Doboyou kommer opprinnelig fra Fauske i Nordland, og spilte for Saltdalkameratene og Fauske/Sprint før han ble hentet til Levanger.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS