Trønderfotball 2017

Første scoring på over tre år

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Ole Selnæs scoret to mål og hadde en målgivende i debuten sin for den kinesiske klubben Shenzhen lørdag. Det var hans første nettkjenninger på klubbnivå siden han scorte for Rosenborg i 2015.

Trønderen spilte sine første minutter i kinesisk fotball da hans Shenzhen fikk besøk av Hebei CFFC lørdag formiddag norsk tid. Selnæs utlignet for Shenzen tre minutter på overtid i første omgang, før han assisterte Harold Preciado som sendte Shenzhen opp i ledelsen.

Like før slutt fastsatte Selnæs sluttresultatet til 3-1, og han fikk dermed en perfekt debut i kinesisk fotball.

Selnæs to scoringer sikret dermed nyopprykkede Shenzhen tre poeng i sesongens første kamp i den kinesiske Superligaen. Trønderen spilte sentralt på midten, men var villig med fremover på banen. Han utlignet med et flott skudd fra 16 meter, mens hans andre scoring var et vakkert frispark fra 20 meter som gikk i mål via tverrliggeren.

Scoringene er Selnæs første mål på klubbnivå siden han scorte for Rosenborg mot Haugesund 1.november i 2015. Rosenborg vant den kampen 4-3. Selnæs noterte seg for flere målgivende under tiden sin i Saint Étienne, men kom aldri på lista over målscorere.

Ola Kamara signerte for Shenzhen denne uka, men var ikke å finne i troppen til serieåpningen. Javier Mascherano og Ezequiel Lavezzi spilte begge for Hebei CFFC.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS