Trønderfotball 2017

Mats Lillebo forlater Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink har signert Mats Lillebo på lån fra Ranheim.

Lillebo blir dermed den tredje spilleren Blink låner fra Ranheim i vinter. Fra før har Sivert Solli og Jakob Tromsdal gått samme vei. Lillebo står med 35 A-lagskamper og 8 scoringer for Ranheim, men spilte bare tre kamper fra start forrige sesong. Ranheim har derfor bestemt seg for å låne han ut slik at han får mer spilletid.

– Mats har slitt en del med skader i den perioden han har vært hos oss og med tanke på den konkurransesituasjonen som er på spissplass i Ranheim akkurat nå har begge parter blitt enige om dette er en god løsning for alle involverte. I tillegg er han sterkt ønsket i Blink, sier Ranheim-trener Svein Maalen til Ranheims hjemmeside.

Lillebo spilte for Blink i fire år før han meldte overgang til Ranheim, og han hadde et sterkt ønske om å returnere til Blink. På fotball.no står Lillebo oppført med 108 A-lagskamper for Stjørdals-Blink Fotball og 70 scoringer.

Låneavtalen gjelder i første omgang frem til 1.august.

– For vår del håper vi Mats har godt av en vårsesong i Stjørdals-Blink og at han kan komme tilbake til oss til sommeren som en bedre spiller, tilføyer Maalen.

Mats Lillebo debuterte for Blinks A-lag høsten 2011 i 6-1 seieren over Buvik.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS