Trønderfotball 2017

Nå er fremtiden avklart for Henriksen

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Hull har trigget klausulen som forlenger kontrakten til Markus Henriksen frem til sommeren 2020.

Trønderens avtale med Championship-klubben gikk opprinnelig ut til sommeren, men Hull hadde muligheten til å forlenge kontrakten med ett år. Det har de nå gjort. Henriksen var sterkt linket til franske Bordeaux i overgangsvinduet i januar, og har også uttalt at han ønsker seg tilbake til Premier League. Nå tyder det meste på at han likevel spiller Championship-fotball enda en sesong.

Forlengelsen koster Hull mye, og viser hvor viktig Henriksen er for klubben. Kontrakten mellom Henriksen og Hull ble inngått mens Hull fortsatt spilte i Premier League, og han er blant klubbens best betalte spillere.

Henriksen har spilte 84 Hull-kamper siden overgangen fra nederlandske AZ Alkmaar i august 2016. Denne sesongen har han startet samtlige kamper hvor han har vært tilgjengelig (30 av 34 seriekamper), og aldri blitt byttet ut.

Hull ligger på 11.-plass i engelske Championship.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS