Trønderfotball 2017

Ny keeper klar for Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger har signert den svenske keeperen Elias Hadaya.

De siste sesongene har Julian Faye Lund storspilt mellom stengene for Levanger, men keepertalentet har returnert til Rosenborg etter at utlånsavtalen utløp ved nyttår. Levanger har derfor vært på jakt etter forsterkning på keeperplassen, og kunne tirsdag presentere 194 centimeter høye Hadaya som ny sisteskanse.

-Grunnen til at jeg velger Levanger er at jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av klubben. Jeg satt igjen med en veldig god følelse etter prøveoppholdet mitt. For meg føles klubben som en stor familie. Jeg kommer til Levanger for å spille fotball, og ikke for å tjene penger, sier Elias Hadaya til Levangers hjemmeside.

I Levanger skal Hadaya konkurrere med Jonatan Byttingsvik om spilletid.

Hadaya kommer opprinnelig fra Stokholm, men har de siste to årene spilt i Assyriska FF. Han har også spilt 4,5 år i AFC Eskilstuna.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS