Trønderfotball 2017

Tiller henter landslagskaptein

  • Magnus Troøyen
Foto: Tillerfotball.no

G16-landslagskapteinen Odin Thiago Holm lånes ut fra Vålerenga til Tiller.

Det ble mye debatt etter at Thiago Holm tidligere i vinter valgte å signere proffkontrakt med Vålerenga fremfor Rosenborg, men nå blir han likevel å finne i Trondheim denne sesongen. Han har blitt enig med Tiller om en låneavtale slik at han får fullført ungdomsskolen. Låneavtalen mellom Vålerenga og Tiller varer til 31.desember.

– Vålerenga tok kontakt med oss tidlig i januar for å høre om mulighetene for et utlån. Vi var selvfølgelig positive til det. Odin er en veldig dedikert og fin gutt som har en enorm lidenskap for spillet og å utvikle seg. Han har et helt spesielt fotballtalent i form av blant annet dribleferdigheter og evnen til å spille folk gjennom. Han er en spiller på høyt internasjonalt nivå på sin alder, og det er veldig gledelig at han skal spille for oss en periode på sin vei mot toppfotballen, sier Tillers hovedtrener Simon Hustad Evjen til Tillers hjemmeside.

Odin Thiago Holm har vekket interesse hos klubber som Manchester United, og blir regnet som et av de største talentene i sin aldersgruppe. Nå håper Evjen at Holm kan sette spor 3.divisjon denne sesongen.

– Vi får en spiller i troppen som har ekstremferdigheter, og det må vi klare både å ta vare på og ikke minst utvikle videre. Det meget gode miljøet i spillergruppa har vært med på å gjøre det enkelt for han å komme inn og trives, og jeg tror dette låneoppholdet har potensiale til å bli veldig bra for begge parter

Thiago Holm har også tidligere spilt for Tiller. 16-åringen har også vært innom Heimdal, Kattem, Trygg/Lade og Ranheim før turen gikk til Vålerenga i vinter. Han har kontrakt med Osloklubben ut 2021.

– Jeg er glad for å ha kommet til Tiller. Jeg kjenner flere spillere og Simon fra før, så dette tror jeg blir et veldig bra opplegg. Det er mange gode spillere her, og jeg ser frem til å lære av dem, forteller Holm.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS