Trønderfotball 2017

– Vi ønsker å kjempe i det øvre sjiktet av tabellen

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheim-leder Mads Frengen håper Strindheim kan blande seg inn i kampen om de øverste plasseringene på tabellen.

Det er ikke mange år siden Strindheim var et lag å regne med i 2.divisjon, men etter to strake nedrykk måtte den tradisjonsrike trønderklubben spille 4.divisjonsfotball forrige sesong. Etter å ha kjempet med NTNUI om opprykksplassen gjennom hele sesongen klarte Strindheim å sikre topplasseringen like før slutt, og dermed er blåtrøyene klare for spill i 3.divisjon kommende sesong.

Mads Frengen forteller til Trønderfotball at sesongoppkjøringen har gått bra så langt, men utelukker ikke at de skal hente flere nye spillere.

– Det har sett bra ut så langt i oppkjøringen. Vi har fått inn noen gode signeringer som har glidd fint inn i en fra før sterk og homogen gruppe, også får vi se om vi får på plass et par brikker til etterhvert. Masse folk på trening og meget gode økter legges ned hver uke, og det er en sulten spillergruppe som er klar for å bite godt fra seg i årets sesong, forteller daglig leder i Strindheim Toppfotball, Mads Jørgensen Frengen, til Trønderfotball.

– Vi er fornøyd med det vi har, men utelukker ikke at det kan komme inn et par spillere til. Skal det komme flere nye inn forutsetter det at det er spillere som vil gå rett inn i 11’eren.

Nå skal Strindheim vise at de er ferdige med spill i 4.divisjon for godt.

– Når det gjelder ambisjoner for sesongen har vi en klar ambisjon om å vise at det er en grunn til at vi rykket opp på direkten. Vi har vært på dette nivået før og vet hva som skal til for å hevde seg her. Vi ønsker å kjempe i det øvre sjiktet av tabellen.

Frengen tror kampen om opprykk til 2.divisjon blir hard, men trekker frem følgende lag på spørsmål om hvilke lag han frykter mest.

– Alltid litt vanskelig å forutse det, men jeg tipper at Brumunddal og Gjøvik/Lyn blir å regne med, i tillegg til noen trønderske innslag hvor vi håper å blande oss inn, avslutter Mads Jørgensen Frengen.

Strindheim sesongåpner hjemme mot nettopp Brumunddal 13.april, før de møter Gjøvik/Lyn på bortebane uka etter. Men først venter NM-kvalik mot Melhus 16.mars.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS