Trønderfotball 2017

Williams forlater Rosenborg permanent

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

G19-landslagsspiller Robert Williams har signert en ettårskontrakt med Stjørdals-Blink.

Tirsdag offentliggjorde Stjørdals-Blink at det hadde signert Williams fra Rosenborg. De skrev ingenting om kontrakten i pressemeldingen, og mange antok dermed at stortalentet var sendt til Blink på utlån fra Rosenborg. Williams selv bekrefter imidlertid til Trønderfotball at overgangen er permanent, og at han har signert en ettårskontrakt med Blink.

– Det er en permanent overgang, og kontrakten er på ett år, bekrefter Robert Williams til Trønderfotball.

Forsvarsspilleren spiller fast på G19-landslaget, og er av mange spådd en stor fremtid. Likevel velger Rosenborg å la han gå, og de får heller ikke noen overgangssum for venstrebacken. Williams hadde bare amatørkontrakt med Rosenborg, og stod derfor fritt til å bytte klubb.

Williams fikk bare en kamp for A-laget til Rosenborg- et innhopp på Steinkjer i cupens andre runde i fjor vår.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS