Trønderfotball 2017

Aasbak avslo Rosenborg

  • Magnus Troøyen
Foto: Kristiansundbk.no

Rosenborg fikk mandag kveld et bud akseptert på Christoffer Aasbak, men venstrebacken ønsket å forbli i Kristiansund.

Det har vært mye aktivitet på Brakka den siste kvelden før overgangsvinduet stenger, og en av spillerne Rosenborg forsøkte å hente var Christoffer Aasbak. Birger Meling er idag den eneste venstrebacken Rosenborg har i stallen, og klubben ønsket derfor å hente Aasbak for å få bedre bredde på backplass.

Etter det Trønderfotball erfarer aksepterte Kristiansund budet fra Rosenborg, men det var Aasbak selv som valgte å avslå overgangen. Trønderen spiller fast på venstrebacken for KBK, og ønsket ikke å risikere en mulig benketilværelse hos Rosenborg. Birger Meling er landslagsspiller og virker å være et sikkert kort så lenge han er skadefri.

Rosenborg prøvde seg også på Odds Birk Risa, uten at det heller ble noen suksess. Dermed går de med all sansynlighet inn i sesongen med bare et alternativ på venstrebacken.

Christoffer Aasbak spilte for Rosemborg som junior, men slo aldri gjennom på A-laget. Han meldte overgang til Ranheim i 2012, og har siden spilt for Byåsen, Hødd og sist Kristiansund.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS