Trønderfotball 2017

Eggen Rismark sikret Brann-seier

  • Magnus Troøyen
Foto: Orklafk.no

Christian Eggen Rismark spilte sin første kamp fra start for sesongen, og takket for tilliten med scoring.

Midtstopperen fikk ikke spilletid i de to første seriekampene Brann spilte denne sesongen, men hjemme mot Kristiansund var han inne i varmen. Trønderen startet som en av tre midtstoppere, og var en av banens beste spillere i kampen som Brann til slutt vant 2-1. Han bommet på en gedigen sjanse i 2. omgang, men kort tid senere scoret han det avgjørende målet etter en corner.

– Nå får vi litt ro til å jobbe videre. Det er godt med tre poeng etter at det har lugget litt. Vi er tross alt tippet i toppen, sier Rismark til Branns hjemmeside.

Målet til Rismark var hans andre i Brann-trøya. Etter 60 minutter Petter Strand inn en perfekt corner, og fra 2-3 meter fikk Christian Eggen Rismark en enkel jobb med å styre ballen i mål. Kort tid før scoringen fikk han en lignende sjanse, også da etter corner, men på utrolig vis gikk ballen utenfor.

Eggen Rismark fikk ved flere anledninger vist frem sin enorme duellstyrke, men var også skapende i pasninssgspillet. Ved flere anledninger spilte han fri medspillere i gode posisjoner. Like før slutt måtte han byttes ut med krampe.

Kristoffer Løkberg spilte også fra start for Brann, men ble tatt av banen etter 82 minutter. Både Bent Sørmo og Bendik Bye startet for Kristiansund, og spesielt sistnevnte leverte en god match. Bye var livlig på topp, og skapte problemer for Brann-forsvaret ved flere anledninger.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS