Trønderfotball 2017

Engan reddet Nardo

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Nardo så ut til å ryke på et tap i serieåpninga hjemme mot Vidar, men ett minutt før full tid dukket Christoffer Engan. Kampen endte 1-1.

Etter en lang vinter preget av spekulasjoner og fokus på Nardos økonomiske situasjonen var det endelig seriespill som stod på agendaen på Nissekollen lørdag formiddag. Nardo tok imot Vidar, og som sesongåpninger flest ble oppgjøret preget av mye dueller, stillingskrig og ikke like mye finspill.

Vidar tok ledelsen etter 18 minutter da Daniel Berntsen banket et frispark i mål, og bortelaget beholdt ledelsen til pause. Etter hvilen var Nardo best, men trønderne manglet den siste presisjonen foran mål. Kampen så dermed ut til å ende med tap, men i det 89.minutt dukket Christoffer Engan opp.

Han klinket ballen i mål fra 12 meter etter en flott pasning fra innbytter Andreas Solstrand Fossli, og dermed var lagene like langt. På overtid var Ole Sæter nære på å sende Nardo opp i ledelsen, men ballen ville ikke i mål. Dermed ble det poengdeling i serieåpninga på Nissekollen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS