Trønderfotball 2017

Faye Lund tatt ut til U20-VM

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen tok torsdag ut de 8 første spillerne til Norges tropp til U20-VM.

Den endelige VM-troppen tas ut tirsdag 30.april, men for å lette prosessene rundt flytting av eliteseriekamper i VM-perioden ble de 8 første spillerne tatt ut nå. Julian Faye Lund har spilt fra start i begge seriekampene Mjøndalen har spilt, og er selvskreven i EM-troppen.

– Da vil de som allerede er tatt ut nå potensielt få følge av spillere både fra Eliteserien, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen samt fra utenlandske ligaer i den komplette VM-troppen. Denne datoen vil samtidig og i god tid muliggjøre flytting av kamper i OBOS- og eventuelt PostNord-ligaen for de av klubbene som ønsker det, forklarer landslagstreneren.

Disse åtte spillerne er med i troppen:
Julian Faye Lund – Mjøndalen
Nico Mickelson – Strømsgodset
Håkon Evjen – Bodø/Glimt
Hugo Vetlesen – Stabæk
Tobias Børkeeiet – Stabæk
Ola Brynhildsen – Stabæk
Jens Petter Hauge – Bodø/Glimt
Kristian Thorstvedt – Viking

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS