Trønderfotball 2017

Levanger jakter Andreas Nordvik

  • Magnus Troøyen
Foto: Sarpsborg08.no

Nordvik skal være sterkt ønsket av Levanger.

32-åringen er klubbløs etter at kontrakten hans med Odd gikk ved nyttår, og skal nå være nær en overgang til Levanger. Trønderklubben er på jakt etter forsterkninger bakover i banen etter å ha mistet flere sentrale spillere etter nedrykket til 2.divisjon, og Eurosport melder at de nå har satt fokuset på rutinerte Nordvik.

Nordvik startet karrieren i Nardo, men meldte overgang til Rosenborg som ungdomsspiller. Her fikk han aldri gjennombruddet på A-laget, og han har siden den gang vært innom syv klubber i Norge og Danmark. Forrige sesong spilte han for Odd, men her fikk han bare to minutter på banen. Nordvik ble derfor frigitt i vinter.

Trønderen har spilt totalt 151 kamper i Eliteserien. Han har også fått 21 kamper i danske Superligaen.

Nordvik ønsker ikke å kommentere ryktene.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS