Trønderfotball 2017

Nå har Levanger hentet 11 spillere i vinter

  • Trønderfotball
Foto: Levangerfotball.no

Denne uka signerte venstrebacken Viktor Bergh for Levanger. Dermed har trønderklubben hentet en hel førsteellever denne vinteren.

Viktor Bergh kommer på lån fra svenske den svenske klubben IK Brage, og skal bidra med viktig bredde i forsvar hos Levanger. Bergh debuterte for Brage i 2017, og var med på å sikre opprykk til Superettan. I fjor fikk han bare 7 seriekamper for svenskene, og han lånes derfor ut for å få mer spilletid.

Bergh trente med Levanger tidligere i vinter, og skal ha gjort et godt inntrykk på treningsfeltet. Overgangen har derfor ligget i kortene en god stund.

– Jeg har helt siden jeg var her på prøvespill hatt et godt inntrykk av klubben. Jeg har følelsen av at det er en veldig seriøs klubb. Alle jeg har truffet rundt klubben har tatt i mot meg på en kjempebra måte, samtidig som både spillerne og trenerne har vært veldig trivelige gjennom hele prosessen. Dette kommer til å bli veldig kult og spennende, både på og utenfor banen, sier forteller Viktor Bergh til LFK Media.

Levanger har mistet mange spillere etter nedrykket fra OBOS-ligaen i fjor, og har derfor vært svært aktive på overgangsmarkedet i vinter. Etter det Trønderfotball har oversikt over har trønderne nå hentet 11 spillere, og det blir spennende å se hvor samspilte Levanger er når sesongen sparkes i gang.

Disse spillerne har Levanger hentet i vinter. Tidligere klubb i parantes.

Viktor Bergh (Brage)

Henrik Kjeldsen Dahlen (Stjørdals Blink)

Elias Hadaya (Assyriska)

Sindre Sakshaug (Steinkjer)

Granit Busuku (Timrå)

Vegard Voll (Stjørdals Blink)

Mathusan Sandrakumar (Bærum)

Mosa Dobouyu (Kolstad)

Didrik Sereba (Klubbløs)

Badr Rahhaoui (Førde)

Ivo Ojhage (Syrianska)

(Listen er laget med hjelp fra oversikten til nettstedet Sportshjørnet)

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS