Trønderfotball 2017

Nå skal Ørn spille på Koteng Arena

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims-orn.no

Trondheims-Ørn har inngått en avtale om salg av stadionavnet til Koteng AS.

– For Trondheims-Ørn er avtalen med Koteng AS et stort skritt videre i vår utvikling. Ikke bare tenker de langsiktig, noe som gir oss trygghet og handlekraft. De er også levende opptatt av lokal fotball og av at neste generasjons Ørn-spillere skal ha de riktige rammebetingelsene for å kunne ta steget opp i toppfotballen, sier Torgrim Olsen, markedsansvarlig i Trondheims-Ørn i en pressemelding.

Avtalen innebærer at Ørns nye hjemmebane på Lade nå vil bli omdøpt til Koteng Arena. Avtalen har en ramme på 6 år, og vil gi trondheimsklubben totalt 3 millioner kroner. Dermed går Ørn bort fra navnet Ørn Arena.

Avtalen gir viktige penger inn i klubbkassa til Trondheims-Ørn, som historisk har slitt med økonomien og gikk konkurs senest i 2011.

– Forbilder er viktig i alle aldersgrupper, spesielt i barne- og ungdomsfotballen. Men også de få som virkelig satser på idretten sin for å nå et toppnivå, trenger forbilder som spillerne i Trondheims-Ørn – både nå og i fremtiden, sier Ivar Koteng.

Offisiell åpning av Koteng Arena blir lørdag 11. mai, da Sandviken kommer på besøk.

– Dette er et banebrytende samarbeid som vil bety mye for midtnorsk jente- og kvinnefotball

Ørn vil motta 500 000 kroner i året fra Koteng. Ivar Koteng er også styreleder i Rosenborg, og det har tidligere versert rykter om at Rosenborg og Ørn skal jobbe tettere sammen. Koteng avviser at Rosenborg har noe med dagens avtale å gjøre, og sier dette er noe han som privatperson har gått inn for.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS