Trønderfotball 2017

Oversikt: Disse spillerne har Byåsen hentet i vinter

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen

Byåsen har hentet fem spillere denne vinteren.

Trondheimslaget er klare for spill i 2.divisjon etter å ha vunnet sin avdeling i 3.divison forrige sesong, og har i vinter jobbet hardt med å forberede seg til den tøffe hverdagen i Postnord-ligaen. Byåsen har havnet i en vanskelig avdeling, og oddselskapene tror rødtrøyene får en tøff oppgave med å berge plassen.

Byåsen har et av de laveste budsjettene i 2.divisjon, og hovedtrener Erik Selnæs fortalte i et intervju med Trønderfotball tidligere i vinter at de ikke kom til å hente flere spillere før sesongen sparkes i gang. Vi har derfor laget en oversikt over hvilke spillere Byåsen har hentet og gitt slipp på denne vinteren.

Les også: Vi er veldig i rute

Den mest spennende signeringen er kanskje Andreas Rye, som kommer fra Ranheim. Han var en viktig brikke bak opprykket til Eliteserien.

Inn

Ronaldo Paul (Tiller)

Simen Nordskag (Stjørdals Blink)

Christer Johansen (Raufoss)

Andreas Rye (Ranheim)

Mats Ingebrigtsen (Tiller)

 

Ut

Martin Grong Risan (Strindheim)

Vegard Ledal

Andreas Hanssen (Tromsdalen)

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS