Trønderfotball 2017

Perfekt serieåpning for Strindheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheim

Strindheim vant 2-0 hjemme mot Brumunddal i serieåpninga, og fikk dermed en perfekt start på oppholdet i 3.divisjon.

– En meget solid gjennomført kamp fra vår side mot et godt Brumunddal som kommer til å plukke mye poeng i år. Alltid litt spesielt med serieåpning, men vi viser at vi skal bli vanskelig å slå i 2019 og at vi skal være et lag å regne med, sier Strindheim-leder Mads Frengen til Trønderfotball.

I strålende solskinn på Ruta Arena i Trondheim var det Strindheim som kom best i gang, og etter 23 minutter satte Sivert Falle Risan inn kampens første scoring etter et godt slått frispark. Minuttet før pause fikk Strindheim muligheten til langt på vei å avgjøre kampen fra straffemerket, men Martin André Elverum Engvik satte ballen utenfor mål.

Etter hvilen åpnet Brumunddal best, men klarte ikke å skape noen direkte farligheter foran Strindheim-målet. Strindheim fikk dermed gode kontringsrom, og etter 72 minutter ble Mikkel Andre Nergård spilt gjennom alene med keeper. Han spilte til Ola Brustad, som enkelt satte inn 2-0.

Flere mål ble det ikke, og Strindheim tok dermed en knallsterk seier i serieåpninga. Trønderne var sterkest i begge boksene, og effektive foran mål når de fikk muligheten. Brumunddal er et av lagene som mange tror kan kjempe i toppen av tabellen i avdelinga, så Strindheim kan gå en morsom sesong i møte om de klarer å reprodusere dagens prestasjon.

Banens beste: Henning Larsen

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS