Trønderfotball 2017

– Positivt overraska over Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Bent Sørmo tror Levanger kommer til å bite godt fra seg i årets sesong.

Sørmo spilte for Levanger frem til 2017, men har de siste sesongene vært en sentral brikke på høyrebacken for Kristiansund i Eliteserien. Mandag denne uken var han tilskuer da Levanger og Kristiansund 2 møttes til treningskamp, og trønderen var imponert over det Levanger viste.

Levanger mistet mange sentrale spillere etter fjorårets nedrykk til 2.divisjon, men har samtidig hentet flere spennende nysigneringer. Oddsselskapet Coolbet tror Levanger kan kjempe om en topp 3-plassering denne sesongen, men tror ikke at de vinner avdelinga.

Bent Sørmo sier han ser flere gjenkjennbare trekk i hvordan Levanger spiller, og trekker paralleller med hvordan laget spilte i OBOS-ligaen i 2017.

-Jeg ble veldig positivt overraska over LFK sin prestasjon. Synes de var god på å finn hverandre, spesielt i mellomrom der de skapte kombinasjoner som ført til sjanser eller potensielle muligheter. Så ut som de hadd en klar spillestil og at kampplanen fungerte optimalt. Jeg synes laget ser veldig interessant ut, sier Sørmo til Levangers hjemmeside.

Kampen mellom Levanger og KBK 2 var for øvrig en oppvisning i angrepsspill og dårlig forsvarsspill, og endte til slutt 4-4 (!). Sørmo var imponert over hva Levanger skapte fremover i banen.

-Stilen minner meg litt om forrige periode Magnus tok over, der det er fokus på å finn hverandre og spill fotball med tempo – og helst fremover. Spille de som igår blir det en underholdende sesong!

Trønderfotball kommer med utfyllende tabelltips til 2.divisjon avdeling 1 denne uka.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS