Trønderfotball 2017

Seier etter imponerende snuoperasjon

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen

Byåsen lå under 0-2 tidlig i første omgang, men snudde oppgjøret mesterlig i andre omgang. Kampen endte 4-2.

– Vi leverer en bra kamp, spesielt de siste 60 minuttene. Vi var veldig forberedte på hva Brattvåg kom med. Slipper inn 2 veldig enkle mål av typen vi må luke bort fortest mulig, men produserer jevnt og trutt med målsjanser kampen gjennom, sier Byåsens hovedtrener Erik Selnæs til Trønderfotball.

Nyopprykkede Byåsen tippes av mange «eksperter» på nedrykksplass, og i løpet av den første halvtimen av serieåpningen så de ut til å ha rett. Det tok bare 11 minuter før Brattvåg tok ledelsen, og da bortelaget doblet ledelsen etter 24 minutter så det mørkt ut for trønderne.

Men hjemmelaget hevet seg mesterlig etter baklengsmålene, og med en strålende Andreas Rye i hovedrollen snudde de 0-2 til 4-2. Byåsen var spesielt farlig langs kantene, og burde tatt ledeslen tidligere i kampen.

– Egentlig et under at vi ikke tar ledelsen før i det 88.min. Gjorde en liten taktisk vri i pausen som hjalp veldig, men det var først og fremst det mentale som var viktig der. Var ikke nødvendig med radikale endringer, da første omgang egentlig er brukbar

Dermed fikk nyopprykkede Byåsen en perfekt start på sesongen. Jonas Nordli, Andreas Rye (2) og Espen Langørgen scorte målene.

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS