Trønderfotball 2017

– Timingen var ikke riktig

  • Magnus Troøyen
Foto: Kristiansundbk.no

Christoffer Aasbak mener det er bedre for utviklingen hans å bli i Kristiansund.

Venstrebacken var nær en overgang til Rosenborg mandag denne uken, men overgangen strandet i siste liten. Kristiansund aksepterte budet fra Rosenborg, men Aasbak avslo kontrakten fra Rosenborg. Han spiller fast på venstrebacken for Kristiansund, og ville ikke risikere en benketilværelse hos Rosenborg.

– Jeg har fokus på å utvikle meg videre som fotballspiller, Akkurat nå mener jeg KBK er min beste arena for å gjøre det, uttaler Aasbak til Tidens Krav.

Christoffer Aasbak spilte for Rosemborg som junior, men slo aldri gjennom på A-laget. Han dro derfor videre til Ranheim i 2012, og har siden spilt for Byåsen, Hødd og sist Kristiansund. Han utelukker ikke en overgang til Rosenborg i fremtiden, men sier timingen må være riktig.

– Alt handler om timing. Dette var ikke riktig nå, sier trønderen.

Dermed går Rosenborg inn i sesongen med bare et alternativ på venstrebacken.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS