Trønderfotball 2017

– Vi kjørte egentlig hele kampen

  • Magnus Troøyen
Foto: Orkla

Med en god Emil Konradsen Ceide i spissen vant Rosenborgs andrelag enkelt 5-2 hjemme mot Orkla mandag kveld.

– Det var en bra kamp! Vi startet sterkt, og kjørte egentlig hele kampen. Vi scorer to kjappe scoringer, men slepper oss litt ned etterpå. Men jeg føler vi har full kontroll nesten hele veien. Det var unødvendig å slippe Orkla inn i kampen, vi begynner å slå svake og upresise pasninger, men heldigvis klarte vi å hente oss opp igjen. Deilig seier, sier Mikael Tørset Johnsen til RBK.no.

Rosenborg 2 gikk rett i strupen på Orkla da dommeren blåste i gang kampen, og allerede etter fire minutter kunne Erik Botheim sette inn kampens første scoring etter flott forarbeid av Ceide. Teodor Haltvik la kort tid etter på til 2-0, men utover i omgangen spilte Orkla seg inn i kampen.

De skapte flere sjanser, og fikk reduseringen sin fra en dødball. Jan Ingen Lynum satte ballen i mål

RBK 2 hevet seg etter pause, og skapte sjanse på sjanse. De økte etter hvert ledelsen til 5-1, og vant til slutt fullt fortjent. Orkla reduserte på nytt like før slutt, men skapte aldri noe spenning om hvor poengene skulle ta veien.

– Vi taper fortjent, men det er på ingen måte en motløs gjeng som nå skal gyve løs på neste utfordring. Vi er godt fornøyd med siste 25 i 1.omgang og vi kommer godt igang i 2.omgang uten tellende resultat, skriver Orkla på sin Facebook-side etter kampslutt.

Rosenborg stilte med et sterkt lag, der flere spillere har gode muligheter for spill på A-laget denne sesongen.

– Utfordringen ligger i å fullføre hele omganger og etterhvert hele kamper. Mye kan rettes på med litt høyere konsentrasjon og bedre smartness i avgjørende situasjoner. Vi møter et svært godt lag og to av målene vi slipper inn skal vi gi anerkjennelse til RBK. Det er spillere med svært høyt ferdighetsregister og de er gode på valg spesielt på siste tredjedel.

Rosenborg 2–Orkla (2–1) 5–2
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, SalMar Banen kunstgress
mandag 15. april 2019 kl. 19:00

Målene:

1–0 Emil Konradsen Ceide 4
2–0 Teodor Berg Haltvik 8
2–1 Jan Ingen Lynum 38
3–1 Franklin Nyenetue 62
4–1 Igoh Ogbu 72
5–1 Emil Konradsen Ceide 82
5–2 Tor Egil Johansen 87

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS