Trønderfotball 2017

Årets første poengtap

  • Magnus Troøyen
Foto: Stjørdals-Blink

Stjørdals-Blink spilte 1-1 hjemme mot Brattvåg, og topper dermed forsatt tabellen i 2.divisjon.

Blink kom til dagens hjemmekamp mot Brattvåg med fire strake seire i bagasjen, men i et ufyselig trøndervær slet hjemmelaget med effektiviteten foran mål. Mot slutten hadde Blink flere gode muligheter til å ta ledelsen, men ballen ville ikke i mål. Dermed røk Blink på sesongens første poengtap.

– Vi møter et godt lag og de har mange gode spillere. Men jeg føler at vi har tatt et nytt steg i forhold til det nivået vi nå spiller på. Gutta er blitt mer voksen, og det gjør at vi kan styre kampene på en annen måte enn tidligere. Dette er den fjerde kampen på rad jeg føler at vi er best. Tidligere har vi hatt marginene på vår side, denne gang ikke på samme måte, sier Blink-trener Roar Vikvang til Bladet.no.

Lagene gikk til pause på 0-0 etter en kjedelig og sjansefattig omgang, men etter pause åpnet kampen seg mer opp. Jo Nymo Matland sendte Brattvåg opp i ledelsen etter et flott langskudd, men Blink svarte etter bare få minutter da Mats Lillebo satte ballen i mål.

Mot slutten av kampen presset Blink hardt på for ledermålet, men hadde ikke marginene med seg. Dermed røk trønderne på årets første poengtap. 322 tilskuere fulgte kampen.

NB: Sondre Hopmark Stokke måtte byttes ut etter 11 minutter med skade.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS