Trønderfotball 2017

Derfor forlater Stamnestrø Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Magnus Stamnestrø forklarer det utradisjonelle karrierevalget.

Trønderen kom til Ranheim før 2019-sesongen, men har fått lite spilletid i den blå trøya. Stamnestrø har slitt med gjentagende skadeproblemer de siste sesongene, og har nå bestemt seg for å forlate Ranheim til fordel for Klaksvik på Færøyene for å få en miljøforandring.

– Nå har jeg vært skada i tre år, så det jeg trenger nå er litt selvtillit og lyst igjen. Når tilbudet om et låneopphold dukket opp så passet det veldig bra, sier Stamnestrø til Eurosport.

– Det er kult å oppleve noe nytt, jeg ble fristet av eventyret i det hele, og det blir fint å kunne spille seg i form her

Klaksvik er en av de største klubbene på Færøyene, og har vunnet serien 17 ganger. Stamnestrø skal etter planen tilbake til Ranheim i oktober, og rekker dermed sesonginnspurten i Eliteserien.

– Jeg har pratet mye med Simen Sandmæl som spiller i klubben jeg skal til. Han trives kjempegodt, så det gjorde valget litt enklere. Jeg tror det er ganske store forskjeller både i kultur og nivået på fotballen. Slik jeg har forstått det er de seks øveste lagene ganske bra.

Han ser imidlertid ikke for seg at oppholdet på Færøyene blir lengre enn de planlagte månedene.

– Hehe, det er nok kun midlertidig. Jeg skal ha noen fryktelig bra måneder her for at jeg skal bosette meg på Færøyene, men man vet jo aldri, sier Stamnestrø.

Stamnestrø har tidligere spilt for Ranheim, Rosenborg, Sogndal og Molde. Han har vunnet alt som kan vinnes i Norge, men spilt lite fotball de siste årene grunnet skader.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS