Trønderfotball 2017

– Det var bare å kline til!

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims-Ørn.no

Julie Adserøs scoring mot Lyn er kåret til rundens mål.

– Det var tøff konkurranse denne runden, mitt mål var ett av flere gode prestasjoner. Derfor er det ekstra gledelig å vinne, sier Adserø til nettstedet Toppfotballkvinner.

Trondheims-Ørn tok sesongens første seier borte mot Lyn på søndag, og Julie Adserøs kanon fra 25 meter som sørget for 3-0 ble etter kampen belønnet med nominasjon til rundens mål. Adserø var henvist til benken fra start, men brukte bare fire minutter fra hun ble byttet inn til ballen lå i nettet.

Seieren var Ørns første seier på 18 kamper i Toppserien. Adserø kjempet om tittelen i hard konkurranse med Vålerengas Jenna Dear og Kolbotns Karina Sævik, men trakk til slutt det lengste strået i en avstemning.

Målet kan sees her!

– Jeg hadde under hele kampen sett at det var muligheter for at langskudd kunne gå inn. Da jeg kom alene i mellomrommet og så at keeperen var litt på halvdistanse, var det bare å kline til. Det var utrolig deilig å se den gå i krysset etter litt stang ut de siste kampene, men det aller beste var at laget endelig tok en seier, sier Adserø.

Julie Adserø står nå med to scoringer på syv kamper denne sesongen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS