Trønderfotball 2017

– Et vaskeekte ran

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim hadde bare ett skudd på mål i kveldens bortekamp mot Brann, men vant likevel 1-0. Dermed er årets første borteseier i boks for trønderne.

Brann var ubeseiret på Brann Stadion før kveldens oppgjør mot Ranheim, og hadde nok fortjent poeng også mot Ranheim. Hjemmelaget i rødt hadde nemlig ballen 71 prosent av tiden, og skapte mange store målsjanser. Ranheim lå dypt i banen og forsvarte seg, men klarte likevel å rive med seg tre poeng.

– Det er helt utrolig. Det har butta i mot. Men så utfører vi et ran her – et vaskeekte ran – det er ingenting som er bedre enn det, ler Ranheim-stopper Ivar Furu til Eurosport etter kampslutt.

Brann, med Kristoffer Løkberg fra start og Christian Eggen Rismark på benken presset på for scoring det meste av kampen, men Ranheim jobbet knallhardt i forsvar. Etter 56 minutter var Ranheim på en sjelden visitt på Branns banehalvdel, og etter flotte kombinasjoner av Adria Lopez og Mads Reginiussen sendte sistnevnte Ranheim opp i ledelsen.

– Det hadde jeg aldri trodd etter førsteomgangen vår. Vi prøvde å gi dem mål. Heldigvis står gjennom det og hever oss betraktelig i andreomgangen. Det er vanvittig deilig å reise herfra med tre poeng, sier Furu.

Brann gikk dermed målløse av banen for første gang denne sesongen, mens Ranheim tok sin første borteseier og sesongens andre seier totalt.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS