Trønderfotball 2017

Fem strake tap for Byåsen

  • Trønderfotball
Foto: Stjørdals-Blink

Byåsen har fått en tung start på sesongen, og ligger helt sist i 2.divisjon.

Trondheimslaget åpnet sesongen strålende da de slo Brattvåg 4-2 i serieåpninga, men siden den gang har formpila pekt rett til bunns. Inkludert cuptapet mot Sunndal står de nå med fem strake tap, og en målforskjell på lite pene 2-13.

Les også: Tabelltipps 2.divisjon 2019

Forrige helg tapte de 0-1 hjemme mot Fredrikstad, og dermed fallt trønderne ned til sisteplassen på tabellen. Byåsen skapte noen muligheter etter pause, men klarte aldri å sette Fredrikstad under ordentlig press. Trønderfotball tippet Byåsen på trygg plass i tabelltipset vårt før sesongstart, men prestasjonene så langt virker ikke lovende.

Neste helg venter bortekamp mot Bryne.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS