Trønderfotball 2017

TF 2020 skal følge 3.div

  • Trønderfotball
Foto: Ranheimfotball.no

Magnus Stamnestrø har signert en låneavtale med færøyske Klaksvik. Avtalen varer ut oktober.

Hemneværingen har slitt enormt med skader de siste årene, og har fått lite spilletid for Ranheim denne sesongen. Derfor lånes han nå ut til Klaksvik for å få fart på karrieren. I Klaksvik spiller allerede tidligere Ranheim-spiller Simen Sandmæl, og Stamnestrø sier han gleder seg stort til å oppleve noe annet etter en frustrerende tid hos Ranheim.

– Jeg reiser over til Færøyene for å spille masse fotball og kose meg med det. Men det er klart jeg gleder til å være tilbake i Ranheim igjen når serien med Klaksvik er over, forteller Magnus Stamnestrø til Ranheims hjemmeside. 

Lånet varer bare i fem måneder, og planen er at Stamnestrø skal tilbake i Ranheim-drakta for å hjelpe klubben i sluttspurten av årets sesong.

Klaksvik er en av Færøyenes største klubber, og har vunnet seriemesterskapet hele 17 ganger. De ligger også på førsteplass denne sesongen. Stamnestrø har også en rekke titler å se tilbake på, med fem tilter hos Rosenborg og to hos både Molde. Skader har imidlertid ødelagt mulighetene for spilletid de siste sesongene.

Simen Sandmæl og Magnus Stamnestrø spilte sammen i Ranheim så sent som forrige sesong.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS