Trønderfotball 2017

Første seier på over 11 måneder

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerpatrioten.com

Gårsdagens cuptriumf var Levangers første seier i en tellende kamp siden mai 2018.

Levanger trengte bare en omgang for å vinne over Steinkjer da rivalene møttes til 1.runde i cupen onsdag kveld. Vegard Voll sendte Levanger opp i ledelsen før minuttet var spilt på Guldbergaunet, og resten av kampen ble en parademarsj for bortelaget.

Til pause viste måltavla 0-4, og kampen var for lengst avgjort.

Seieren var Levangers første i en tellende kamp siden trønderne vant 2-0 borte mot Florø 27.mai forrige sesong. Levanger tok knapt noen poeng resten av sesongen i OBOS-ligaen, og har også åpnet årets sesong i 2.divisjon med to strake tap. Derfor må gårsdagens storseier ha gitt veldig viktig selvtillit for Levanger-spillerne, selv om det var mot et lag fra divisjonen under.

For Steinkjer forsterker bare tapet klubbens svake sesongstart. 3.divisjonslaget står med tre tap av tre mulige denne sesongen, og ligger på direkte nedrykk til 4.divisjon.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS