Trønderfotball 2017

Gir seg i Levanger

  • Trønderfotball
Foto: Levangerfk.no

Henrik Kjeldsen Dahlen forlater Levanger uten å ha spilt en eneste kamp.

Levangsbyggen meldte overgang til Levanger i januar, men den tidligere Stjørdals-Blink-spilleren har ikke fått tillit for 2.divisjonsklubben så langt denne sesongen. Nå velger Dahlen å legge skoene på hylla inntil videre, og forklarer valget med manglende motivasjon.

Han er i full jobb som trafikklærer ved siden av fotballen, og forklarer at han ikke har lysten som kreves for å spille i Levanger.

– Henrik var en utrolig viktig signering for oss i vinter da vi var få spillere på feltet og trengte voksne gutter som tok tak. Henrik har vært en positiv faktor i spillergruppen og det er trist for oss at han velger å gi seg nå, sier Levanger-trener Magnus Powell til klubbens hjemmeside.

Henrik Kjeldsen Dahlen var Powell første signering i vinter. Dahlen startet karrieren i nettopp Levanger, og har senere spilt for Nardo og Stjørdals-Blink før han vendte tilbake til moderklubben i vinter. Denne gangen fikk han bare tre kamper for Levanger 2.

– Vi ønsker Henrik lykke til videre på ferden. Vi regner med at skoene ikke blir liggene på hylla alt for lenge. Samtidig som vi håper å se deg tilbake i hvitt og rødt en dag, skriver Levanger.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS