Trønderfotball 2017

– Vi står sterkere og mer samlet enn på lenge

  • Trønderfotball
Foto: Nardofk.no

Nardo-trener Tormod Bjerkeset trekker frem mange positive aspekter etter helgas uavgjortresultat mot Levanger.

– Om noen av lagene hadde fortjent tre poeng hadde det definitivt vært Nardo. Det er også ekstra gledelig å se at så mye folk omkranset Nissekollen, 300 tilskuere og en gjennomføring både vi på banen og utenfor som vi kan være stolt av. Dette lover bra og viser at vi til tross for en periode med motgang som klubb i forsesongen, nå står sterkere og mer samlet enn på lenge, sier Bjerkeset i et intervju publisert på Nardos Facebookside.

I strålende sommervær gjestet Levanger Nissekollen lørdag ettermiddag, og tilskuerne fikk se et intenst og tett trønderderby som levde helt til siste spark på ballen. Levanger så lenge ut til å vinne etter at Didrik Ziabi Sereba satte ballen i mål, men langt inne på overtiden utlignet Nardos Morten Strand .

– Vi kommer ikke helt ut av startblokken første 15 minuttene og blir lave, noe som ikke var planen. Men etterhvert løfter vi oss og tar tak om kampen. Ruller opp flere gode angrep og er nære ved flere anledninger. I 2. omgang framstår vi også bra, varierer spillet og setter motstanderen under press. Mot spillets gang scorer Levanger på et langskudd, på deres omtrent første skudd på mål, sier Bjerkeset.

– I sluttfasen er det spill-motspill og det gjøres flere grep fra begge lag. Vi hiver innpå det vi har av offensiv slagkraft. Ole må ut med hjernerystelse når det er 10 min igjen, men vi tar likevel grep om det 10 mot 11 og styrer kampen. Får de situasjonene vi ønsker og utligner fortjent til 1-1 ved Morten. Herren belønner sine troe tjenere også denne gangen

Dermed har Nardo fått en god start på årets sesong i 2.divisjon, og tross en kamp mindre spilt enn konkurrentene ligger de på 7.plass. Nå venter cupoppgjør mot Ranheim kommende onsdag. Bjerkeset tror Nardo kan gi Eliteserierivalen god motstand på Nissekollen.

– Nå er vi offensive i hode i fortsettelsen, er krystallklar på at vi skal gi Ranheim kamp til beinet og avansement i cupen på onsdag. Så da håper vi på stort oppmøte og at Nardofamilien virkelig kjenner sin besøkelsestid og vil være med å skape skikkelig cupstemning i Nissekollen!

Nardo – Ranheim spilles onsdag 22.mai klokken 18.00 i Nissekollen. Levanger spiller hjemmekamp mot Stjørdals-Blink i cupen til samme tid.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS