Trønderfotball 2017

– Jeg setter stor pris på å være med her

  • Trønderfotball
Foto: RBK.no

Mikael Tørset Johnsen har signert en ny toårskontrakt med Rosenborg.

– Da Eirik Horneland kom inn har jeg fått trent med A-laget hele veien og jeg føler jeg har fått en fin utvikling. Jeg setter stor pris på å være med her, sier Mikael Tørset Johnsen i et intervju med rbk.no.

18-åringen fikk sin A-lagsdebut for Rosenborg borte mot Molde i slutten av april, og debuterte fra start i cupkampen mot Rørvik noen dager senere. Han har fått trene fast med A-laget siden årsskiftet, men det er først nå han blir en offisiell del av Rosenborgs A-lagsstall.

Den nye kontrakten varer ut 2020-sesongen.

– Han er en flott gutt og en god fotballspiller, som kommer til å bli kjempegod for Rosenborg. Han er en vi har lyst til å ta del i utviklingen til videre, sier hovedtrener Eirik Horneland.

Johnsen har tidligere spilt for Tiller, men meldte overgang til Rosenborg i 2015. De siste sesongene har han stort sett spilt for Rosenborg 2, og det er først de siste månedene han har begynt å nærme seg A-laget. I år står han med fire kamper og en scoring for RBK 2 i 3.divisjon.

Mikael Tørset Johnsen står med tre landskamper for Norge G19.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS