Trønderfotball 2017

Hvem vinner Elitserien 2020? TFs tabellkonk

  • Trønderfotball
Foto: Blinks Twitterkonto

Stjørdals-Blink vant enkelt 3-0 hjemme mot Vidar, og revansjerte dermed cuptapet mot Levanger forrige onsdag.

– Jeg synes det er en solid kamp av oss. Vi spiller en veldig god første omgang, leder 3-0 til pause, og er det klart beste laget. Andreomgangen blir for vår del litt antiklimaks, vi slipper oss litt ned, Vidar løfter seg i banen og slår mye langt, vinner mye andreballer, så spillemessig kunne jeg tenkt meg at vi var flinkere til å bruke ballen i andreomgangen også, sier Blink-trener Roar Vikvang i et videointervju publisert på klubbens Facebookeside.

Stjørdals-Blink har hatt en fantastisk sesongstart, og stod med fire seire av seks mulige før dagens hjemmekamp mot Vidar. På onsdag røk de imidlertid på et stortap mot Levanger i cupen, og det var derfor et revansjelystent Blink-lag som sparket i gang oppgjøret hjemme på Nye Blinkbanen søndag formiddag.

Sondre Stokke satte inn 1-0 fra straffemerket etter bare tre minutter, og samme mann doblet ledelsen 20 minutter senere. Like før pause satte Mats Lillebo inn 3-0, og dermed var kampen i realiteten avgjort. Etter pause spilte Vidar seg inn i kampen, men de klarte aldri å sette Blink under ordentlig press.

– Det som var viktigst for oss i dag, var å vise at det vi leverte på Levanger på onsdag var langt under det vi egentlig står for, og jeg synes vi slår knallhardt tilbake. Vidar er ikke noen kasteball, det har de vist så langt i år. De er et vanskelig lag å spille mot

Dermed befester Blink sin posisjon på tabelltoppen. De står nå med 16 poeng på 7 kamper, og ligger to poeng foran Kvik/Halden på andreplass.

Levanger vant 3-1 hjemme mot Sola idag, og dermed tok alle trønderlagene i 2.divisjon poeng denne runden.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS