Trønderfotball 2017

Seriestart 2020 – NY TF

  • Trønderfotball
Foto: lsk-kvinner.no

Guro Reiten har signert en kontrakt med Chelsea.

– Reiten er en av de mest talentfulle kreative spillerne i verden, og hun vil bli et flott tilskudd til klubben vår, sier Chelsea-manager Emma Hayes.

Den tidligere Trondheims Ørn og Kattem-spilleren har banket inn mål på bestilling for Lillestrøm de siste sesongene, og har lenge vært ryktet til større utenlandske klubber. Fredag offentliggjorde Chelsea at de har kapret signaturen til 24-åringen.

Reiten flytter til London etter sommerens fotball-VM, og blir offisielt Chelsea-spiller 15.juli.

– Dette blir en ny utfordring for meg, og jeg ser veldig frem til å spille for Chelsea. Jeg vil pushe meg selv til å ta det neste steget i utviklingen både som fotballspiller og menneske, sier Reiten til Chelseas hjemmeside.

Reiten hadde kontrakt med Lillestrøm ut året, og Toppserieklubben vil derfor få en økonomisk kompensasjon for toppscoreren. Det er ikke kjent om Trondheims-Ørn tjener noe på overgangen.

– Men de kommende ukene vil fokuset mitt være på landslaget, for å forsøke å oppnå målene vi har satt oss for sommerens VM, sier Reiten.

Reiten har vært toppscorer i Toppserien for Lillestrøm to sesonger på rad, og ligger også an til å bli toppscorer denne sesongen. I Chelsea spiller allerede de norske landslagsspillerne Maria Thorisdottir og Maren Mjelde.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS