Trønderfotball 2017

Kolstad slo tilbake med seier

  • Magnus Troøyen
Foto: Kolstad-fotball.no

Kolstad vant 3-1 hjemme mot Strindheim lørdag formiddag.

Rødtrøyene leverte en solid prestasjon i et intenst cupoppgjør mot Ranheim forrige onsdag, men måtte til slutt se seg slått etter å ha fått mange marginer mot seg. I dag tok Kolstad imot Strindheim hjemme i Parken, og tok en komfortabel seier etter en solid andre omgang.

Etter en jevn og sjansefattig første omgang gikk lagene til pause på 0-0, men etter hvilen fikk publikum mer valuta for inngangspengene. Erlend Flaten sendte Strindheim opp i ledelsen etter å ha stanget inn en corner like etter pause, men Kolstad slo hardt tilbake.

Mats Bjerkan utlignet til 1-1 etter et langskudd, før samme mann satte inn sitt andre mål få minutter senere. Etter 74 minutter fastsatte Mantas Petruska sluttresultatet til 3-1 etter en ballvinning i Strindheims felt. Kolstad var det klart beste laget utover i andre omgang, og vant fullt fortjent.

Dermed står Kolstad med tre strake seire i serien, og bare Ranheim 2 ligger foran de på tabellen. Nettopp Ranheim 2 er motstander for Kolstad neste helg.

Strindheim startet sesongen strålende med to strake seire, men har tapt de to siste kampene. De står dermed med 6 poeng på 4 kamper.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS