Trønderfotball 2017

Blir det TF Festival 2020?

  • Trønderfotball
Foto: Ranheimfotball.no

John Hou Sæter scorte onsdag sitt første mål etter overgangen fra Stabæk til Beijing Guoan.

Den tidligere Ranheim-spilleren ble tidlig i vinter solgt til kinesisk fotball for 15 millioner kroner, men oppholdet i Beijing Guoan har startet trådt for Sæter. Han har stort sett tilbrakt kampene på benken, og bare fått noen innhopp i sluttminuttene. Sæter står totalt med syv innhopp og 47 minutter på banen for hovedstadsklubben i seriespillet.

Onsdag denne uken fikk imidlertid Sæter en stor opptur. I cupkampen mot Changchun Yatai spilte Sæter fra start, og han noterte seg for sin første scoring for Beijing Guoan da han fastsatte sluttresultatet til 3-1 like før slutt. Det var hans første scoring siden scoringen mot Molde 20.august 2017.

Sæter ble også kåret til banens beste spiller etter cupkampen, og kanskje kan dette være det han trengte for å få mer spilletid i ligaen.

– Veldig glad for å gå videre til den neste runden i cupen! Også veldig glad for å få min første scoring og motta prisen for banens beste spiller, skriver Sæter på Instagram.

Beijing Guoan har hatt en strålende sesongstart, og topper tabellen etter 11 spilte kamper. De står med hele 10 seire, men har bare to poeng ned til Shanghai SIPG FC på andreplass.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS