Trønderfotball 2017

Morten Strand reddet Nardo

  • Trønderfotball
Foto: Nardofk.no

Morten Strand utlignet på overtid og sørget for at trønderoppgjøret mellom Nardo og Levanger på endte 1-1.

Levanger har hatt en svak sesongstart, men fikk en fin opptur forrige serierunde med en solid hjemmeseier mot Egersunds. Lørdag formiddag reiste de til Trondheim for å møte Nardo, og i strålende sommervær på Nissekollen så det lenge ut til at Levanger skulle ta med seg alle poengene på reisen nordover.

Lagene gikk til pause på 0-0 etter en veldig sjansefattig omgang, men etter pause fikk de fremmøtte mer underholdning for pengene. Med et strålende treff fra 20 meter sendte Didrik Sereba Levanger opp i ledelsen, men to minutter på overtid utlignet Nardo.

Morten Strand kjempet inn 1-1 etter at ballen falt ned foran Levanger-målet, til ellevill jubel blant de 300 fremmøtte på tribunen.

Med seier kunne Levanger klatret opp på trygg plass, men etter dagens uavgjortresultat ligger de fortsatt under streken med fire poeng på fem kamper. Nardo ligger helt oppe på 6.plass i avdelinga, med åtte poeng på fem kamper. Det er ikke dårlig for laget «alle» trodde kom til å rykke ned før sesongstart.

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS