Trønderfotball 2017

Nardo vant etter intense sluttminutter

  • Magnus Troøyen

Nardo vant fortjent 3-2 borte mot Sola lørdag formiddag, og står dermed med tre seire på sine fire siste kamper.

Kampen mellom Nardo og Sola var lenge jevn og sjansefattig, og etter 86 minutter ledet Nardo 1-0. Trønderne så ut til å ta en knepen borteseier, men mot slutten av oppgjøret fikk de 176 fremmøtte tilskuerne på Sola Stadion masse action for pengene.

Jarl Magnus Knutsen doblet ledelsen for Nardo, før Ole Christian Hammerfjell Sæter økte til 3-0 etter en flott kontring akkurat da kampuret passerte 90 spilte minutter. Nardo så ut til å levere en strålende bortekamp, men på overtid raknet det nesten. Sola reduserte to ganger, men klarte med trønderske øyne heldigvis aldri å utligne.

Dermed vant Nardo, som bare hadde tre utespillere på benken, 3-2, til tross for veldig ujevnt spill mot slutten av kampen.

– Vi vinner knapt en eneste duell i boksen. I det hele tatt er det litt for mye av alt utpå banen, og det kommer det ikke noe ut av, sier Sola-trener Øystein Elvestad til Solabladet.

Dagens seier betyr at Nardo klatrer opp til 6.plass på tabellen, med 7 poeng på fire kamper. Nardo ble av mange tippet på nedrykksplass før sesongstart, men har imponert i sesonginnledningen.

Her er vårt tabellltips for 2.divisjon.

NB: Byåsen tapte 0-1 hjemme mot Fredrikstad.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS