Trønderfotball 2017

Ranheim måtte slite mot Nardo

  • Trønderfotball
Foto: Ranheimfotball.no

Nardo ga Ranheim ordentlig kamp om avansement i cupen, men Eliteserielaget ble til slutt for sterke.

– Håpet levde med 0-1 til det 84. minuttet. Jeg er stolt av hvordan vi fremstår, spesielt i 2.omgang. Kjipe mål imot, men sånn er fotballen. 3-0, tap er kjipt, men vi ruller videre! Takk for godt oppmøte, alle 600, twitret Nardos Jarl Magnus Knutsen etter kampslutt.

Med mye folk og strålende sommervær var det en perfekt ramme rundt kveldens cupoppgjør på Nissekollen. Ranheim startet oppgjøret bra og tok oppskriftsmessig ledelsen ved Torbjørn Heggem midt i første omgang, men Nardo kjempet seg inn i kampen og bød Ranheim på problener defensivt. Spesielt etter pause var 2.divisjonslaget gode, og de var nære utligning ved flere omganger.

Ole Christian Sæter hadde blant annet en god mulighet, men kveldens Ranheim-keeper Magnus Lenes reddet avslutningen fra 5 meter.

– Jeg har trent klubben i 10 år, og andreomgangen er kanskje den beste omgangen vi har gjort så lenge jeg har vært her. Men det er vesentlig at vi ikke scorer mål, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset til Adressa.

Mens Nardo bommet på mulighetene sine var Ranheim mer effektive foran mål, og etter 85 minutter sendte Ivar Sollie Rønning blåtrøyene opp i tomålsledelse. På overtid la Glenn Walker på til 3-0, et resultat som ikke helt gjenspeiler kampbildet. Walker var nylig byttet inn, og scorte med sitt første spark på ballen.

Dermed er Ranheim, som byttet 9 spillere i startelleveren fra forrige seriekamp, klare for neste runde i cupen.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS