Trønderfotball 2017

Senket av frisparkperle

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims-Ørn.no

Trondheims Ørn tapte 0-1 hjemme mot Sandviken lørdag formiddag.

Oppmuntret av en sterk borteseier mot Lyn forrige helg skulle Ørn gå offensivt ut mot Sandviken, men det var Sandviken som noe heldig trakk det lengste strået på Koteng Arena. Bortelaget tok ledelsen etter et strålende frispark fra 20 meter midt i første omgang, og beholdt ledelsen hele veien ut.

Ørn presset på for utligning etter pause, og hadde flere gode muligheter. Julie Adserø hadde blant annet et skudd i stolpen, men marginene var ikke på trøndernes side.

– Det var en jevnspilt kamp med to lag som prøver å spille ball. Jeg tror ikke vi skal gjøre så mye annerleder, men fortsette slik vi spiller. Fortsette med spill langs bakken, komme til flere innlegg og være enda tøffere i boksen, sa Ørn-kaptein Mali Næss i et intervju sendt på NRK.

Dermed røk Ørn på sesongens fjerde tap, og faller ned på kvalikplass. De har bare vunnet en av åtte kamper denne sesongen.

448 tilskuere fulgte kampen på Koteng Arena.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS