Trønderfotball 2017

Sesongens andre Ørn-seier

  • Trønderfotball
Foto: Trondheimsorn.no

Trondheims-Ørn vant fullt fortjent 2-0 mot Fart lørdag formiddag.

Seks kamper i toppserien spilles på rekke og rad på Vålerengas hjemmebane denne helgen, og først ute var oppgjøret mellom Trondheims-Ørn og Fart. Med rekordtidlig kampstart klokken 11.00 var det ytterst få tilskuere på tribunen, men de fremmøtte fikk se en morsom og målrik kamp.

Ørn dominerte fra start, og etter å ha hatt et spillemessig overtak i en time fikk de endelig uttelling da Marit Clausen sendte trønderne opp i ledelsen etter å ha headet inn et frispark. Ørn fortsatte å dominere etter scoringen, og ti minutter før slutt satte innbytter Julie Adserø inn 2-0 med et skudd som går under keeper.

Målet gjør at 22-åringen nå står med tre fulltreffere denne sesongen, og dermed er klubbens toppscorer sammen med Marit Clausen.

Ørn dominerte ballinnhavet stort gjennom hele kampen, og vant meget fortjent mot et Fart-lag som enda ikke har vunnet denne sesongen. Fart lå lavt i 5-3-2 stort sett hele kampen, og satset på kontringer uten at de klarte å skape noe særlig foran Ørn-målet.

Dette var bare Ørns andre seier for sesongen, men med dagens tre poeng klatrer Ørn opp til 9.plass på tabellen. De står med 9 poeng på like mange kamper, og ligger i skrivende stund to poeng over kvalikplass.

Banens beste som ble kåret av en lokal jury: Emilie Bragstad.

Nøstmo – Næss – Vårhus – Sunde – Olsvik – Joramo – Bragstad – Gashi (Adserø) – Andreassen (Engesvik) – Melhus (Tina Fremo) – Clausen

NB: Etter denne runden tar toppserien VM-pause fram til 27. juli.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS