Trønderfotball 2017

Sesongens første seier

  • Trønderfotball
Foto: Levangerfk.no

Levanger seier over Egersunds var trøndernes første seier i en seriekamp på nesten et år.

Levanger har hatt en forferdelig start på årets sesong, men hjemme mot Egersunds kom endelig sesongens første poeng. De tre første seriekampene hadde gitt null poeng, åtte baklengsmål og ingen mål fremover, men mot Egersunds fikk hvittrøyene en etterlengtet opptur.

Levanger vant fullt fortjent 2-0, og seieren kunne fort blitt enda større.

Til pause var stillingen 0-0, men det var Levanger som hadde vært det klart beste laget. Etter hvilen fortsatte trønderne å presse på for scoring, og få minutter etter hvilen headet Granit Buzuku inn Levangers første mål for sesongen. Andreas Hegdahl Gundersen økte til 2-0 etter 68 minutter. Flere mål ble det ikke, og Levanger tok dermed en komfortabel seier.

Dermed står Levanger med tre poeng på fire kamper, og ligger fortsatt plantet under nedrykkstreken sammen med Brattvåg og Byåsen. Grunnet flystreiken har Levanger dog en kamp til gode på konkurrentene.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS