Trønderfotball 2017

– Skuffende at vi ikke gir de bedre kamp

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Nardo røk på sesongens første tap de de tapte helgas bortekamp mot Egersunds 3-0.

Laget fra Nissekollen ble av de aller fleste tippet på nedrykksplass i 2.divisjon før sesongen startet, men har likevel fått en god start på sesongen. De åpnet sesongen med ett poeng mot Vidar, før en sterk borteseier over Moss ble avløst av en komfortabel cupseier mot NTNUI forrige onsdag.

Nardo reiste dermed til Egersund med tre strake kamper uten tap i bagasjen, men i Rogaland fikk trønderne det tøft.

– Vi er gode de første 40 minuttene, har god kontroll på kampen uten at det produseres noen store sjanser verken til oss eller Egersund. Det ser ut som om vi skal gå til pause på stillingen 0-0. Men vi mister litt grepet siste 5 minuttene i 1. omgang. Sover i en innleggsitussjon hvor vi ballwatcher og de tar ledelsen 1-0, forteller Nardos hovedtrener Tormod Bjerkeset til Nardos Facebookside.

Han lot seg hisse opp over situasjonen som førte til Egersunds andre mål.

– Det siste som skjer før pause er at Egersund får en corner som de scorer på. Utrolig nok blir det ikke blåst frispark fordel oss. Da Henrik (Bakke) blir direkte dyttet langt inn i målgården uten sjanse til å komme seg i posisjon.

Etter pause ble tempoet i kampen lavere, og Nardo klarte aldri å skape spenning.

I 2. omgang faller vi i intensitet i det meste vi foretar oss både offensivt og defensivt. og vi er i realiteten aldri i nærheten av å være opp mot det nivået vi ønsker og som har kjennetegnet oss i de tidligere kampene. Vi visste dette ble en tøff bortekamp, men skuffende at vi ikke gir de bedre kamp. Men mål preger ofte kamper, sånn ble det også i dag. Nå rister vi av oss skuffelsen og ser fremover mot Sola neste helg!

NB: Nardo reiste til Egersund med buss. Det er 100 mil hver vei…

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS