Trønderfotball 2017

Stamnestrø forlater Ranheim

  • Trønderfotball
Foto: Ranheimfotball.no

Magnus Stamnestrø skal være enig med den færøyske klubben Klaksvik om kontrakt.

Mandag melder Adresseavisen at Stamnestrø nå prøver lykken i utlandet. Stamnestrø har slitt voldsomt med skader etter overgangen fra Rosenborg til Ranheim forrige sommer, og har bare ett innhopp for blåtrøyene denne sesongen. Det skal i første omgang være snakk om et utlån ut sesongen.

En annen trønder, Simen Sandmæl, spiller allerede i Klaksvik. Stamnestrø kan se tilbake på fem titler med RBK og to med Molde, men de siste sesongene har han knapt vært på banen. Ranheim har god dekning på midtbanen, og Stamnestrø håper overgangen til Klaksvik kan hjelpe han med å gjennopplive fotballkarrieren.

Overgangen ventes offentliggjort i løpet av få dager.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS