Trønderfotball 2017

– Strålende fornøyd med hvordan spillerne løser det

  • Magnus Troøyen
Foto: Stjørdals-Blink

Stjørdals-Blink knuste Hødd 4-0 søndag ettermiddag, og befester dermed posisjonen sin på toppen av tabellen i 2.divisjon.

– Jeg synes vi leverer en bra kamp. Det er litt stillingskrig de første ti minuttene, men resten av kampen er vi det beste laget. Vi leder fortjent 2-0 til pause, og så punkterer vi kampen med to raske mål i starten av andre omgang, sier en strålende fornøyd Blink-trener Roar Vikvang i et videointervju etter kampslutt.

Blink åpnet sesongen med fire strake seire, men røk på årets første poengtap forrige helg borte mot Brattvåg. Det var derfor en revansjelysten gjeng som sparket i gang oppgjøret hjemme mot Hødd tidligere i dag, og etter en jevn åpning tok Blink fullstendig over kampen.

Med Otto Ulseth og Stig Inge Bjørnebye på tribunen dundret Mats Størseth Lillebo inn 1-0 etter 24 minutter, og Ole Kristian Rødahl doblet ledelsen med et drømmetreff ti minutter senere. Like etter pause satte Lillebo inn to scoringer på to minutter, og dermed var oppgjøret avgjort.

Blink kunne fort fått både 5 og 6 scoringer, men manglet den siste effektiviteten foran mål.

– Vi hadde forberedt oss veldig godt inn mot kampen, og lagt bak oss en veldig god treningsuke. Vi fikk jobbet bra med det som var dårlig i Brattvåg-kampen forrige helg. Vi hadde noen fokusområder inn mot dagens kamp, og jeg er strålende fornøyd med hvordan spillerne løser det på

Etter dagens seier topper Stjørdals-Blink tabellen med 13 poeng på fem kamper. Det skiller fire poeng ned til Moss på andreplass. Etter en fjorårssesong hvor trønderne for det meste kjempet mot nedrykk har ting snudd helt denne sesongen, men Vikvang sier de ikke har endret på så veldig mye i treningshverdagen.

– Vi har egentlig ikke gjort så mye forskjellig siden forrige sesong. Vi har kanskje hatt litt mer fokus på å utvikle et eget spill, og også fått inn noen nye spillere som har glidd veldig godt inn i spillergruppa. De har løftet oss og satt en ny standard.

Nå venter bortekamp mot Fredrikstad 16.mai. Der kan det fort komme 10.000 tilskuere.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS