Trønderfotball 2017

– Vi skaper mer enn nok muligheter til å vinne kampen

  • Magnus Troøyen
Foto: Stjørdals-Blink

Byåsen og Nardo spilte uavgjort i et intenst derby lørdag formiddag.

– Jeg opplever det som at vi er det beste laget. Vi er klart best i første omgang, og også best etter pause, bortsett fra en periode i starten og slutten av omgangen. Skaper mer enn nok sjangser til å vinne kampen, men vi er ikke dyktige nok foran mål i dag, sier Byåsen-trener Erik Selnæs til Trønderfotball.

Allerede etter 5 spilte minutter sendte Jonas Næss Nilsen Byåsen opp i ledelsen, men Nardo utlignet bare tre minutter senere da Vebjørn Walnum Vinje banket inn et frispark. Resten av kampen hadde Byåsen flere store muligheter til å ta ledelsen, men Nardo var heller ikke ufarlige foran mål.

Ingen av lagene var uansett nøyaktige nok foran mål, og dermed endte et intenst og sjanserik derby 1-1.

– Nardo får et par muligheter på slutten når vi tømmer oss en del fremover, så sånn sett kunne det jo bikka andre veien også. Men totalt sett er vi et par hakk bedre enn de i dag. Det hjelper dog lite når man ikke setter de muligheten man får, sier Selnæs.

Dermed står Byåsen med fem poeng på syv kamper, og ligger fortsatt på nedrykksplass. Nardo ligger midt på tabellen med sine ni poeng.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS