Trønderfotball 2017

– Viste meg fram på en helt annen måte som indreløper

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Mikael Tørset Johnsen er glad for at mulighetene han har fått på A-laget til Rosenborg.

18-åringen signerte proffkontrakt med Rosenborg høsten 2018, og fikk jevnlig spilletid for Rosenborg i vinterens treningskamper. I Eliteserien har mulighetene vært mer begrenset, men i onsdagens cupkamp mot Rørvik fikk han 70 minutter på banen. Johnsen er mellomfornøyd med hvordan han presterte.

I et intervju med RBKweb snakker midtbanespilleren med en fortid i Tiller om tilliten han har fått i Rosenborg.

– Det er artig å få bli med. Det er noe jeg setter stor pris på. Jeg føler at da jeg kom ned som indreløper viste jeg meg fram på en helt annen måte. Jeg får ta med meg det videre. Så får jeg glemme førsteomgangen i høyrekantrollen, sier Johnsen til RBKweb.

Midtbanespilleren ble grunnet skade på David Akintola plassert på høyrekanten før pause, men ble flyttet ned til en mer kjent indreløperposisjon i pausen.

– Det er ikke på høyrekant jeg skal være, men jeg bør klare å spille der. Det er ingen unnskyldning.

Johnsen fikk også innhopp i kampen mot Molde, og var dermed på banen for A-laget i to kamper på fire dager. Rosenborg har de siste årene fått mye kritikk for at de ikke slipper til talenter på A-laget, men kanskje kan Johnsen være et signal på at ting er i endring.

– Det er veldig gøy. Det er noe jeg er kjempeglad for, sier stortalentet om spilletiden han har fått.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS